Van 9 tot en met 15 april 2015 was ik te gast in de stad Brasov (Roemenië) tijdens de 'derde internationale masterclass orkestdirectie' gegeven door Dhr. Cristian Orosanu. (meer info op: www.cristianorosanu.ro)
 
In deze week werkte we met een klas van 9 dirigenten samen met het orkest 'Kamerata Kronstadt' aan de 4de symfonie van F. Mendelssohn en de 7de symfonie van L. van Beethoven.
 
Tijdens het concert op 15 april als afsluiting van de masterclass was het aan mij de eer om het eerste deel uit de symfonie van Mendelssohn te dirigeren.
 
Als commentaar kreeg ik de volgende woorden mee van Dhr Orosanu:
"Martijn is already a grown up musician and a very talented conductor, with great leading and contact skills."
 
Ik kijk met zeer veel vreugde terug naar een uiterst leerzame masterclass vol met muziek, collegialiteit en kameraadschap.
 
Between april 9th until 15th 2015 I was participant of the '3th international masterclass orchestra-conducting' in the city of Brasov (Roumania) given by maestro Cristian Orosanu. (info: www.cristianorosanu.ro)
 
On the program during this week where: 4th symphony from F. Mendelssohn and the 7th symphony from L. van Beethoven. 
 
In the final-concert given on april 15 th I was honored to conduct the first movement from the Mendelssohn symphony played by the very co-operative 'Kamerata Kronstadt'.
 
Maestro Orosano gave the following comment after this week:
"Martijn is already a grown up musician and a very talented conductor, with great leading and contact skills." 
Back to Top